АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kанал ПетровачкиВо периодот од 01 до 15 Јануари 2021 година, во рамки на дневните тековни активности на Подружница Скопско Поле, се изведуваа теренски активности на териториjaта на Општина Петровец на земјените канали за
одводнување:
- Канали за одводнување кај скопскиот аеродром ТАВ од 05 до 15 Јануари
2021 година,
- Канал за одводнување Петровачки од 12 до 13 Јануари 2021 година и,
- Канал за одводнување Бошњачки од 14 до 15 Јануари 2021 година.
Се чистеше машински со багер Liebherr 916, багер гасеничар Synward и со мал багер Yanmar , со што е обезбеден нормален проток на вода низ каналите.

 

 

 

 

Бошњачки Канал

Бошњачки Канал

Бошњачки Канал

Бошњачки Канал

Канал Петровачки

Канал Петровачки

Канал кај скопски аеродром ТАВ

Канал кај скопски аеродром ТАВ

Канал кај скопски аеродром ТАВ

Канал кај скопски аеродром ТАВ

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.