АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

2Теренските работници од Подружница Гостивар-Гостивар секојдневно се на терен за рачно одржување и чистење на каналската мрежа Здуње-Пирок,таложниците Галате и Добридол, како и на речните корита кои од човечки фактор се пренасочуват и се влеваат во каналската мрежа. При тоа се создава голем нанос на разни отпадни материјали, како по целата каналска мрежа, така и кај таложниците, што може да се види од сликите кои се направени на терен.

 

 

 

 

 

 

Чистење на Галатска таложница

Чистење на Галатска таложница

Чистење на каналска мрежа Здујне-Пирок

Чистење на каналска мрежа Здујне-Пирок.

Чистење на таложницата во Добридол

Чистење на таложницата во Добридол

 

Дел од каналска мрежа Здујне-Пирок

Дел од каналска мрежа Здујне-Пирок

Одрстранување на бендовите кај Топлишничка Река

Одрстранување на бендовите кај Топлишничка Река

Одстранување на наност

Одстранување на наност.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.