АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Раководителот на Подружница Берово Зоран Аговски заедно со преставниците од Дирекцијата на АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје, Влатко Нацев,  Советник на главен извршен директор за инвестиции и ( анализа, проектирање и развој), Ристо Манев, Советник за уредување на слив и речни корита и Ангел Петков, Раководител на сектор за финансиски работи, на ден 26.02.2021 година во 16 часот одржаа работен состанок во село Владимирово со сопствениците на земјоделски парцели низ кои треба да минува новиот цевковод од ХМС Малешевско поле во должина од 4,5 км. За изградба на цевководот обезбедени се средства од страна на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. Состанокот се одржа со цел да се информираат сопствениците на земјоделско земјиште за активностите кои следуваат во наредниот период, како  и да се побара нивна согласност за дозвола цевководот да минува низ нивните парцели, со цел обезбедување на дозвола за градење и започнување на градежните активности.

12345

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.