АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во подружница Гостивар - Гостивар ги искористија поволните временски услови во почетокот од месец април и извршија рачно и машинско чистење на голем дел од браздите и каналите за наводнување. На 01.04.2021 година, машински се чистеше  главната бразда во населба Млаки-Дебрешки атар, Општина Гостивар. На 02.04.2021 година, се изврши рачно чистење на главниот канал Здуње – Пирок од село Градец кон село Неготино – општина Врапчиште, покрај Автопатот Тетово – Гостивар. Каналот беше затрупан со стебла од суви гранки како и  со пластични шишиња, лименки и друг отпад од страна на несовесните граѓани-минувачи.

 

 

Машинско чистење на главната бразда во населба Млаки-Дебрешки атар Општина Гостивар.

123

Рачно чистење на главниот канал Здуње-Пирок од с.Градец према с.Неготино Општина Врапчиште.Покрај Автопатот Тетово-Гоствар.

456

Рачно чистење на главниот канал Здуње-Пирок во с.Градец и с.Пирок-Општина Врапчиште и Општона Боговиње.

79101516

Машинско чистење на главна бразда во атар на градот Гостивар од десна страна на магистралниот пат Гостивар-Кичево.

1112

30.3.2021.год Рачно чистење на главнит канал Здуње-Пирок.

1314

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.