АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во Подружница Брегалница-Кочани сите теренски работници се активно вклучени во вршење на активности за чистење на системите и инфраструктурата за наводнување.Се прават насипи за заштита на земјоделските површини од поплави и излевање на реките.

Во текот на неделата од 29.03.2021 година до 02.04.2021 година се работеше во КО.Спанчево каде машински се вршеше тековно чистење и одржување на каналите за наводнување и одводнување, додека рачно се отстрануваа искршени гранки од дрвја и се чистеше наталожен нанос во К.О.Виница.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.