АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 08 до 12 април во рамки на работата на Подружница Прилепско поле - Прилеп беа санирани неколку дефекти меѓу кои пукната огралица замената со нова во М. В Точила, замена на нов азбест на шиберот во М.В Гладно поле, како и санирање на главен хидрант во село Коњари.

 

М.В.Точила

На ден 08.04.2021 на канал 27 дефект пукната огралица,заменета со нова

1

М.В.Гладно поле

На ден 09.04.2021 канал 33/3 извршена е замена на нов азбест на шиберот.

2

3

с.Коњари

Санирање на Заглавен   хидрант 12.04.2021

4

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.