АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

1Подружница Битолско Поле – Битола во моментот врши редовно одржување и чистење на системот за одводнување, до 31.03.2021 год. е исчистена одводна каналска и речна мрежа во должина од 22000 метри на територијата на Општините Битола, Могила и Новаци.

 

 

 

 

Чистење на одводни канали во с.Могила – Општина Могила

12

Чистење на одводен канал во близина на с.Кравари-Општина Битола

3

Чистење на одводен канал во непосредна близина на фабриката Кромберт и Шуберт Општина Битола.

45

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.