АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

1Главниот извршен директор на АД„Водостопанство на РСМ“-Скопје, Васко Стефанов, заедно со заменикот министер во МЗШВ Трајан Димковски, Градоначалникот на општина Кочани, Николчо Илијев и одговорните лица од подружница Брегалница - Кочани, во сабота на 08.05.2021 година извршија увид во системите за наводнување во Брегалничкиот регион, каде во ек е сеидбата на ориз.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.