АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 12.04.2021 до 29.04.2021 година во рамки на делокругот на работа на подружужница Црн Дрим од Охрид, се вршеше рачно чистење на каналската мрежа за наводнување во село Велмеј, општина Дебарца и се санираше дефект на еродиран канал, кај таложницата,пред почеток на цефковод во село Косел, општина Охрид.

1234

 

Санирање на дефект , еродиран канал, кај таложницата, пред почеток на цефковод во село Косел

5678

Рачно чистење на каналската мрежа за наводнување во село Велмеј

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.