АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

6Подружница Тивеш – Кавадарци продолжува со пуштање на водата за наводнување во Тиквешкиот регион, со што се овозможува непречено наводнување на земјоделските површини во текот на претстојниот период.
На 11-ти мај беше пуштена водата во Левиот магистрален канал по целата негова должина и во делничните линии, како и во системите за технолошка вода на селата Росоман и Градско.
На 14-ти мај е пуштена водата во К-1 при ХС Бошава со 10 делнични линии.
На 15.05.2021 година е пуштена водата во ХС Бистренци-Корешница,
а на 16.05.2021 година е пуштена водата во ХС Пепелиште.

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.