АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 17.05.2021 до 21.05.2021 година, АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје, Подружница „Берово“-Берово продолжи со чистење на отворена каналска мрежа во Општина Делчево, односно во село Тработивиште од тревна вегетација и непречено беше пуштена вода во истите.  Меѓу другото беше направена санација на бентовите ( зафати на река Желевица и река Брегалница ).

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.