АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 07.03.2022 година до 11.03.2022 вршеше чистење на одводни канали во близина на село Логоварди, Логовардски канал, с.Трн, с.Крклино и с.Долно Оризари,по барање на месното население. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 3000 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен.

Oдводен канал во с.Логоварди

12

 

Oдводен канал во близина  на с.Трн(Зиковски пат)

34

56

Oдводен канал во близина на с.Крклино

78

Oдводен канал во близина на с.Долно Оризари

910

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.