АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

28
29
30

Sostanok 2Главниот Извршен директор на АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје, г. Локман Љимани оствари работна средба со претставник на компанијата СИГА од Израел.
„Денеска имав чест да се сретнам со г. Амир Кандел, претставник на компанијата SIGA од Израел.“
ЕДНО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКОЈА ИНДУСТРИЈА е мототo на SIGA.
SIGA обезбедува прворачен увид за изворот на електрична енергија, нафта и гас, вода, индустриско производство, системи за управување со згради и многу повеќе од тоа.
'Oд витално значење за операторите на критичната инфраструктура е сигурната транспарентност преку опремата и статусот на процесот. Точните податоци од сензорот во реално време ја намалуваат потребата за човечка интервенција.'
"Разговаравме за идеите, предизвиците и проблемите со кои се соочува АД „Водостопанство на РСМ“ и се согласивме дека #ИНОВАЦИЈА #ИНВЕСТИРАЊЕ и #МОДЕРНИЗАЦИЈА е единствениот пат по кој треба да се движиме, земајќи го примерот во решавањето на проблемите на европските земји, САД и другите делови од светот", напиша Главниот извршен дриректор на Водостопанство, г. Локман Љимани

Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.