АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 146-15

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 163-13

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 180-14

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 23-13

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 44-12

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 51-11

Закон за изменување и дополнување на Законот за водостопанство - Службен весник на РМ бр. 189-16

Закон за изменување и дополнување на Законот за водостопанство - Службен весник на РМ бр. 193-15

Закон за изменување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 161-09

Закон за изменување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 83-10

Закон за водостопанство Редакциски пречистен текст

Закон за водостопанство Службен весник на РМ бр.51-15

Закон за водите - Редакциски пречистен текст

Закон за водите - Службен весник на РМ бр. 87-08

Закон за изменување и дополнување на Законот за водите - Службен весник на РМ бр. 6-09

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.