АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Шеф на кабинет на Главен извршен директор
Артон Бајрами
071/213-013
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Советник за инвестиции и анализа
Љубе Димов
071/250-450
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Советник за уредување на слив и речни користа
Ристо Манев
070/376-827
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за општи работи, правни работи и човечки ресурси
Катерина Манчева
078/440-518
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за финансиски работи
Мерјеме Рамадани Шабан
071/327-833
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за јавни набавки и комерција
Андријана Тодоровска
078/228-939
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за уредување на слив и речни корита
Коста Малзарков 078/440-512
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за организација на работата на Подружниците
Митко Костадинов 071/207-080
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за екплоатација и одржување на хидромелиоративните системи
Влатко Нацев
070/376-823
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за услуги со корисници
Јана Авировиќ
078/499-473
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за евиденција и стопанисување со недвижен имот
Соња Ефтова
071/295-676
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на сектор за инвестиции, планирање, проектирање, истражување и развој
Анѓел Петков 071/376-821
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Скопско Поле – Скопје
Маја Димовска
070/246-661
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Свети Николе
Дејан Серафимов
078/210-814
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Берово
Зоран Аговски
071/271-785
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Битолско поле – Битола
Стојан Ѓорѓиевски
070/207-792
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Јужен Вардар – Гевгелија
Ристо Ѓуров
072/271-697
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Тетово – Тетово
Артон Бајрами
070/246-423
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Гостивар – Гостивар
Али Мемеди
078/499-399
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Брегалница – Кочани
Дени Митров
078/202-239
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Кумановско-Липковско Поле – Куманово
Оливер Илиевски
072/271-786
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Црн Дрим – Охрид
Ѓоко Стефановски
078/499-397
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Прилепско поле – Прилеп
Звонко Талески
072/271-768
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Радовишко поле-Радовиш
Сања Ристова
078/563-784
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Струмичко поле – Струмица
Лазар Ѓорѓиев
070/214-217
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Раководител на подружница Тиквеш Кавадарци
Ангелчо Димитров
070/218-902
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.