АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Контакт телефони и адреси

 • Дирекција
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Скопје, Република Северна Македонија
  Мобилен: 02-5116401 \ 02-5116402
 • Подружница “Скопско Поле“-Скопје
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Скопје, Република Северна Македонија
  Телефон: 02 5123-355 ; 078 499-443
 • Подружница Тиквеш
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Кавадарци, Република Северна Македонија
  Телефон: 043/511-324
 • Подружница Кумановско-Липковско Поле
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Куманово, Република Северна Македонија
  Телефон: 031 511 246
 • Подружница “Прилепско Поле” – Прилеп
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Прилеп, Република Северна Македонија
  Телефон: 048 428-579 ; 075 602-142
 • Подружница Јужен Вардар – Гевгелија
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Гевгелија, Република Северна Македонија
  Телефон: 034 217-671
 • Подружница Брегалница Кочани
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Кочани, Република Северна Македонија
  Телефон: 033-277-779 / 033-277-733 
 • Подружница Свети Николе (Штип)
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Штип, Република Северна Македонија
  Телефон: 032-511-023
 • Подружница Свети Николе
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Свети Николе, Република Северна Македонија
  Телефон: 032-511-081
 • Подружница Струмичко Поле-Струмица
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Струмица, Република Северна Македонија
 • Подружница Берово
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Берово, Република Северна Македонија
  Телефон: 033 511 031
 • Подружница Црн Дрим – Охрид
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Охрид, Република Северна Македонија
  Мобилен: 078 499-397
 • Подружница Полог Гостивар
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Гостивар, Република Северна Македонија
  Телефон: 044 511-020
  Мобилен: 078 499-399
 • Подружница Битолско Поле - Битола
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Битола, Република Северна Македонија
  Мобилен: 071-290833
 • Подружница „Радовишко поле“ – Радовиш
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Радовиш, Република Северна Македонија
  Мобилен: 071-323-036
 • Офицер за заштита на лични податоци
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Соња Ефтова, Раководител на сектор за евиденција и стопанисување со недвижен имот
  Мобилен: 070/449044

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.