АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

ХМС Паљурци Богданци 

12

 

- Контрола на терен, мерење ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод,

 

 

ХМС Валандово, Валандово 

3456

- Пуштање на вода во новиот систем Удово- Страиште, за наводнување на земјоделски култури на барање од земјоделски задруги,
- Контрола и управување со пумпните станици,

 

ХМС Валандово, Валандово

- Наводнување од ПС Страиште – Валандово,
- Контрола на терен,
- Проверка, управување со затварачи,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини,

78- Поправка на воздушен вентил – Валандово – Раброво

 

 

ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија 

91011

- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река
Кованска и река Серменинска,
- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини 

12

- Пуштање вода за наводнување од ПС Прдејци,

ХМС Конско – Гегелија 

1314


- Секојднено проверка и чистење решетки на зафат за вода на река Конска,
- Проверка, управување со затварачи,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.