АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во периодот  од 29.08.2022 год. до 05.09.2022 год. Вработените во Подружница ,,Радовишко Поле’’ – Радовиш  продолжија со склучување на договори со водокорисниците во населените места. Исто така, продожија со проверка и чистење на решетки на отворената каналска мрежа за наводнување.

-Проверка и чистење на решетки на отворена каналска межа за наводнување.

2

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.