АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

АД „Водостопанство на РСМ“- Скопје, Подружница-Брегалница - Кочани во периодот од 06-17.03.2023 година ги има извршено следниве теренски активности:

Во КО.Мојанци,МВ.Прокево чистење на земјени вади со машина YANMAR

Во КО.Грдовци ,МВ.Стришко чистење на земјени вади со машина YANMAR исчистено 1700 м.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.