АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 20.03.2023 година до 27.03.2023 година од страна на вработените во АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје, Подружница Берово-Берово започнато е со чистење на Долчински поток од нанос на миљ ,песок и вегетација, со цел да се спречи навлегување на водите од споменатиот поток во шахтата каде што е сместен испусниот вентил за десен магистрален вод.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.