АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 20.03 до 24.03.2023  година  вршеа чистење  на  Логовардски одводен канал во близина на с.Егри и за тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 900 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време  на чистењето на  Логовардски одводен канал во близина на с.Егри

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.