АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница Црн Дрим Охрид, продолжи со рачно чистење и одржување на каналската мрежа за наводнување како и отстранување на дефекти, во општините Охрид, Дебарца и во Кичевскиот реон.
Општина Дебарца
С.Мешеишта
Рачно чистење на каналската мрежа на повеќе локации,во атарот на село Мешеишта 

Picture123

 

С. Лешани
Рачно чистење на отворен земјен канал од зафатот према село, м.в. Горно поле. 

456

 

Општина Кичево
Редовно чистење и контрола на зафатот на река Треска, базенот кај решетките, поправка на дефекти и подготовка на цевководот за претстојната сезона за наводнување. 

789

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.