АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во рамки на делокругот на работа на Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш се’ уште не е започнато со пуштање на вода во системот за наводнување. Во периодот од 22.05.2023 година до 26.05.2023 година вработените продолжија да вршат контрола на терен без вода во системот (на суво), како и раскопување на хидранти и затварачи. Се работеше на расчистување од обрасната вегетација и поправање на хидрантите.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.