АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 19.06.2023 извршен е машински ископ за утврдување на дефект на доводен цевковод ПЕ Ф500 од ХС „Маркова река“, пукнат електрофазионер вар на цевка. Извршено е затварање на саниран дефект на канал Л28, како и транспорт на багер на канал Л29 за откривање на затрупани хидранти и нивно функционирање.
На ден 21.06.2023 извршено е фланширање на хидранти 4 бр. на канал Л29 од ХС „Турија“.
На ден 22.06.2023 извршено е празнење на вода од ГК Турија за замена на цевка Ф800.
На ден 23.06.2023 извршен е машински ископ за замена на пукната цевка Ф800 на ГК Турија со нова.

12

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.