АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Според годишната програма за работа за 2023 година, кога се заврши со сезоната за наводнување на 15.10.2023 година, вработените во Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш продолжија со чистење на отворените канали, сечење на дрвна маса покрај каналите и внатрешно прочистување, испуштање на линии, санирање на пукнати цевки, отстранување на преградите во отворените бетонски канали и други активности за кои дозволуваа временските услови.

Прочистен отворен бетонски канал

Отворен бетонски канал со преграда кој не е исчистен.

Отстранување на преграда на отовен бетонски канал

Чистење на решетка

Чистење на отворен бетонски канал

Чистење на отворен бетонски канал

Отстранување на дефект на пукната цевка

Прочистен отворен бетонски канал

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.