АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружница Црн Дрим - Охрид, врши редовно одржување, чистење и санација на каналската мрежа за наводнување (отворена и затворена), со цел навремено и непречено обезбедување на вода до земјоделските површини, за претстојната 2024 година.
Кичево
Санација на дефект на цевководот (рушена ПВЦ-цефка Ф160), во м.в. Косеница

Picture1Picture2

 

Picture3Picture4

Picture5Picture6

Машинско чистење на отворен земјен канал во м.в. Катаница, од разводните шахти во селото, до раскрсницата, во должина од околу 1,3км. 

Picture7Picture8


С.Косел, Охрид
Изработка и поставување на метална затварачница (порта), на главниот зафат на река Коселска, во село, после преливникот. 

Picture9Picture10

Picture11Picture12

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.