АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Чистење на Магистралниот канал во населба Малеарди, општина Гостивар, каде се појави проблем после неправилно исфрлање на смет од страна на граѓаните кои живеат во тој дел.

12

 

Чистење на фрлен смет од несовесни граѓани кој делумно беше навлезен во каналите за наводнување

3

При теренска обиколка забележано е фрлено ѓубре и отпадоци во каналот Здуње- Пирок, Општина Гостивар во атарот на село Здуње. Ѓубрето и отпадокот беа веднаш исчистени.

4

Чистење  на Магистралниот канал во Градско подрачје т.н. Елем

5

Чистење на Магистрален Канал во атарот на село Здуње, општина Гостивар.

67

Чистење на магистрален канал во градско подрачје.

89

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.