АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во перодот од 14.03.2022 година до 21.03.2022 година АД Водостопанство на РСМ, Подружница Берово - Берово ги презеде следните активности:
1. Вршеше континуиран надзор врз уредувањето и регулацијата на речното корито на река Брегалница во месноста КО –Град и КО Вирче општина Делчево и контрола врз вадењето и депонирањето на вишокот наносен материјал (чакал,песок камен ),

 

 

2. На ден 17.03.2022 година откако беше обезбедена градежна машина за чистење на отворената каналска мрежа на територијата на општина Делчево, истата беше транспортирана на тој дел, со цел подготовка за започнување на предвидените активности.

 

3. На 18.03 и 19.03.2022 година се започна со чистење на отворениот канал (Вирички ) во село Тработивиште Делчево заради навремено ставање на истиот во функција за потребите на водокорисниците.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.