АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

12
- Кастрење, чистење вегетација од бразди и јазови,
- ХМС Конско,Гевгелија345
- Чистење, кастрење на вегетација од канал Страиште – Валандово,
- ХМС Валандово, Валандово
678


- Секојдневно проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река Кованска и река Серменинска,
- Проверка, управување со затварачи ,
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија

91011
- Поправка на дефект ПВЦ 225 ,
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија,
12

- Дефект на главен цевовод полиетилен 560мм,
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија
13

- Машински и рачно ископуање на дефект ОД140 мм, МВ.Крот, Негорци,
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.