АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Согласно годишната програма на Подружница Тетово-Тетово за припрема на Хидромелиоративните системите за наводнување за 2022 година во месец Апил ( во период од 18.04 – 22.04.2022 година ) исчистени се рачно 420 м. земјена и бетонска каналска мрежа и тоа:

- Рачно чистење на бетонски канали низ с. Долно Седларце во должина од 420 м ;

Во период од 19.04 до 21.04.2022год.(за три работни денови), рачно се чистеа секундарни и терцијални бетонски канали низ с.Долно Седларце од вегетација и наносен материјал

 

*Рачно чистење на земјени и бетонски бразди во атарот на с. Долно Седларце

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.