АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

123

По пуштањето на водата во Главниот Магистрален канал за чистење на истиот канал беше интервенирано рачно за отстранување на отпадот во делот на Градското подрачје на Гостивар

 

45

Рачно и со пила се интервенираше на сечење на висока, разгранета вегетација, покрај Магистралниот канал Здуње –Пирок во атар на село Врапчиште, Општина Врапчиште

67

Чистење на Добридолската таложница во Главниот магистрален канал Здуње- Пирок од нанос и отпаден материјал во атар на село Добридол, Општина Врапчиште. 

89
  Машинско чистење на Главниот канал Здуње- Пирок во атар на село Врапчиште 

101112

 Машинско чистење на Главниот канал Здуње- Пирок во атар на село Врапчиште

1314

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.