АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Машинско и рачно чистење на примарен земјен канал во атарот на село Врапчиште , Општина Врапчиште

 

 

 Рачно и машинско чистење на Магистралниот канал Здуње- Пирок во атарот на село Врапчиште , Општина Врапчиште

 


Рачно и машинско чистење на тн. Галатска таложница на Магистралниот канал Здуње- Пирок во атарот на село Галате, Општина Врапчиште.

 


Рачно и машинско чистење на тн. Добридолска таложница на Магистралниот канал Здуње- Пирок во атарот на село Добридол, Општина Врапчиште.
 
Пробно пуштање на вода во ХМС Бањичко Поле по превземање на менаџирањето од наша страна

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.