АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

123

Рачно чистење и сечење на вегетација на дел од кракот од Бањичкиот систем. Атар на с.Горна Бањица- Општина Гостивар 

 

456


Рачно чистење и сечење на вегетацијата од подсистеми на Бањичкиот систем, во атар на с.Горна Бањица, Општина Гостивар 

789


Рачно чистење и сечење на вегетација на дел од спореден канал на Бањичкиот систем, м.в. Црвеника- Горно поле 

1112


Рачно чистење и сечење на вегетација на подсистем Богданоски јаз. Во атар на с. Долна Бањица- општина Гостивар 

131415


Машинско чистење на р. Топлишница во атар на с. Тумчевиште- општина Гостивар 

 

161718
Машинско чистење на земјен канал во атар на с. Тумчевиште- општина Гостивар 

1920


Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Тумчевиште- општина Гостивар 

222324

 

 

Санирање на т.н Куќичка на зафатот и поставување на отпусна врата кај зафатот од река Вардар за Бањичкиот систем во село Вруток- општина Гостивар 

 

 2526

 Евидентирање на дел од земјоделските површини во атар на с.Горна Бањица-општина Гостивар

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.