АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

На ден 10.05.2022 извршена е поправка на три хидранти на ГК с. Баница од ХС „Водоча“. Проверена е репарациона спојка на К-2-7.
На ден 11.05.2022 извршена е поправка на среден затварач на канал Л-2 од ХС „Турија“ – скината штифна на вретеното.
На ден 11.05.2022 затворен е канал К-2-7 поради поправка на хидрант на ХС „Водоча“.
На ден 13.05.2022 заменети се два хидранти на канал К-2 на ГК до с.Баница од ХС „Водоча“.

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.