АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

ХМС Паљурци Богданци

1


- Контрола на терен, мерење ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод

ХМС Валандово, Валандово

2

- Поправка на АЦЦ ф 175 (бетонирање ) МВ Мечкин Даб

34

- Чистење сифони со мобилна пумпа,

 ХМС Валандово, Валандово

5

- Пуштање на вода во новиот систем Удово- Страиште, за наводнување на земјоделски култури на барање од земјоделски задруги 

678910


- Увид и сервисирање на пумпи и хидромеханичка опрема на систем Удово Валандово,

 ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија 

1112

- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река
Кованска и река Серменинска,

13

- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини,

 ХМС Конско – Гегелија 

14

- Утврдување на дефект на ПЕ 100 МВ Стопанство

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.