АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Активности предвидени и реализирани од Подружница Гостивар- Гостивар во периодот од 16.05-27.05.2022 година

12

 

34Машинско чистење и рачно сечење на земјен канал во атар на с. Добридол с. Чегране и с. Тумчевиште. Општина Врапчиште и Општина Гостивар 

56

78


Рачно чистење на подсистем т.н. Богдановски јаз во атар на с . Долна Бајница, Општина Гостивар 

910

11


Машинско чистење на дел од земјена бразда во атар на с.Добридол, Општина Гостивар. Покрај автопатот Тетово – Гостивар 

1213

14

 Машинско чистење на дел од Галатска река во атар на с. Галате, Општина Врапчиште 

1516

1718

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Чегране, Општина Гостивар 

1920

2122


Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Чегране и с. Волковија.

2324

Рачно чистење на под системот Плинара- Врапчиште во бетонскиот дел од каналот 

252627


Рачно чистење на дел од т.н Богдански јаз,во с.Долна Бајница 

2829

Рачно чистење на шакта од т.н Балиндолски систем 

303132


Рачно чистење на Галатска и Добридолска таложница 

3334

Машинско Чистење на дел од т.н Хајдучка бразда во населба Мллаки и атар на с. Дебреше, Општина Гостивар 

3536


3738

Машинско и рачно чистење на земјена бразда т.н.Хајдучка бразда на атар од с.Дебреше и Гостиварски атар – Општина Гостивар

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.