АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

1234

 

Машинско чистење на дел од среден канал Плинара - Врапчиште во атар на с. Здуње - О.Гостивар 

5678


Машинско чистење на т.н.Хајдучка Бразда во изградено населено место од Плинара до населба Млаки О. Гостивар 

910

Рачно чистење и сечење на вегетација во средниот канал Плинара - Врапчиште О. Гостивар 

1112

Рачно чистење на главниот магистрален канал Здуње - Пирок од нанос и отпадоци во градското подраче во населба Малеарди – Гостивар 

1314


Рачно чистење на т.н Горни канал во атар на с.Дебреше – О. Гостивар 

 

 15161718

1920

Машинско чистење на земјен канал т.н среден канал во атар на с.Дебреше – О. Гостивар

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.