АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во рамките на своите можности и надлежности, Подружница Тиквеш ги превзема сите потребни дејствија за квалитетна и навремена дистрибуција на вода за наводнување на подрачјето на нашето дејствување.
Во поголемиот дел од ХМС „Тиквеш“ веќе е пуштена водата во каналите и во делничните линии.
Истовремено со дистрибуцијата на вода, се работи и на отстранување на новите дефекти кои се јавуваат на каналската и на цевната мрежа и на сифоните.

Дистрибуција на вода по К-2 од ХС Бошава 

12

 

34

 

ПС Возарци – Полеан насад од
Круши 

5

 

Саниран дефект на ГЦ2
67

Дефект во Сопот 

8910

Санирани два дефекти Ø450мм на ГК-1 

111213

 Саниран дефект во Марена

На линијата за Шумско стопанство 

141516

 Саниран дефект на Ø450мм од ПС Љубаш во Шивечко 

17

Саниран дефект на линија од К-2 (спроти Дрекслер Мајер)
Прелом по целата горна страна 

18

Санација на дефект на ДВ10 во Сирково

 


Санација на дефект на ДВ16 од ЛМК 

19

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.