АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

12

Машинско чистење на земјен канал во атар на с.Волковија и Чегране 

 

 

 34

Машинско чистење на земјен канал во атар на с.Неготино општина Врапчиште

 

 56

 

Отпушување на подземјен систем за наводнување во атар на с .Неготино - општина Врапчиште

78

 

Поставување на цевки во дел од т.н Хајдучка Бразда во населено место во градско подраче од Гостивар 

910

Рачно чистење на дел од системот за наводнување во атар на с. Горна бајница и одбушување на цевка во атар на с. Долна Бајница, општина Гостивар

1112

13


Поставување на решетки во испусните системи за наводнување по Магистралниот канал Здуње – Пирок и рачно чистење на Галатска таложница

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.