АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

1

Моментално осигурвање на земјен канал Плинара - Врапчиште за да не дојде до преливање на водата по населени куќи. Населба Млаки - О. Гостивар

 

 

 Машинско чистење на земјен канал во атар на с. Градец - О. Врапчиште 

8

 

Поправка на систем за наводнување во атар на с. Неготино и Чегране О. Гостивар 

9

Поправка на систем за наводнување во с. Чајле - О. Гостивар 

10

 

Поправка на систем за наводнување во атар на с. Неготино - О. Врапчиште

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.