АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

12
Поставување на отпусни врати покрај магистралниот канал Здуње - Пирок во атар на с. Тумчевиште - О. Гостивар 

 

34

56

 

Спојување на цевки во т.н хајдучка бразда во населба Млаки - О. Гостивар 

78

 

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Градец - О. Врапчиште 

9101112

 

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Градец - О. Врапчиште 

1314

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Градец – О. Врапчиште 

1516

Поставување на зафатна врата во атар на с. Дебреше – О. Гостивар. Секојдневно рачно чистење на Галадска и Добридолска Таложница – О. Врапчиште

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.