АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Општина Дебарца
С.Волино
Рачно сечење и чистење на гранки и грмушки надвиснати над каналот во м.в. Салибеѓица и Подлозје.\

12

 

34

 

С.Велмеј
Во Велмеј, исто рачно се покоси повторно израсната тревна вегетација во м.в. Бостаништа за Трнослива.
С.Мешеишта
Припуштање на вода од река Сатеска кај Климештани на главниот зафат, за м.в. пелјар и мана лака, со користење на подебели стебла и гранки од евли.
Општина Кичево
Интервенција на главниот зафат на река Треска во с. Другово и регулирање на водата кај разводните шахти во с. Србјани.

56

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.