АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница ,,Радовишко Поле”- Радовиш започна со сезоната за наводнување на 15.05.2022 година. Во периодот од 01.06.2022година до 31.06.2022 година е извршена санација на повеќе дефекти меѓу кои:
На 20.06.2022 год. Отстранет дефект на пукната цефка ф 150мм, АЦЦ, на Десна страна, на RV1 oд DV3 . 


12На 14.06.2022 год. Од поројни дождови на патот покрај каналот во с.Воиславци откриена цефка Ф 250 мм АЦЦ , истата е заштитена и покриена. 

34

На 22.06.2022 год. На крај на Десен канал на испуст кај с. Калугерица отстранет дефект на пукната цевка ф 500 мм ПВЦ. 

56

 

На 23.06.2022 год. Во с. Ињево на RV1 од DV5 одстранет е дефект на пукната цевка ф 150 АСС . 

 

 78

На 24.06.2022 год. Во с. Ињево кон Радовиш на Главен лев канал сите зафати од SV1 до SV5 се исчистени со машината , како и неколку шахти. 

910

 

На 25.06.2022 год. Прочистување на хидрант на SV4. 

1112

 

На 27.06.2022 год. Одстранет дефект на скршен шибер од РВ 1 на ДВ 7. 

1314

На 30.06.2022 год. На GV2 кај с. Покрајчево отстранет дефект на пукнато цевка ф630мм. 

1516

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.