АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Засипување на главен канал поради настанат дефект,поправка на цевка Ф 600 АЦЦ 

 12

 

 Увид на прекидна комора МВ Шаторов Камен 

345

 Во тек е сkлучување на Договори за наводнување за сезона 2022 .

Бројот на склучени договори за наводнување во подружницата до овој момент изнесува 1233. Фактурирани површини до овој момент 402,05278 ха. 

6

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.