АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 01.07.2022 година до 31.07.2022 година во Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш покрај секојдневните активости за одржување на каналската мрежа за наводнување, се извршени и следните активности:
На ден 06.07.2022 год. – Ископ на запушена линија на SV1 на H3. 

1На ден 07.07.2022 год. - Отпушување на линија на H2 од SV1. 

234

 На ден 13.07.2022 год.- Замена на скршен шибер на RV1 од DV7. 

567

На ден 21.07.2022 год.- Прочистување на канавки од кривина на с.Воиславци до влез на с.Воиславци. 

78

 

На ден 25.07.2022 год. – Бетонирање на скршена цевка за отпушување на линија на SV1 од H1 до H2. 

910

На ден 27.07.2022 год. – Санирање на хидрант од RV1 на DV5. 

1112

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.