АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во периодот од 01.09.2022 до 12.09.2022 година, вработените во АД „Водостопанство на РСМ“-Скопје, Подружница Берово-Берово, работеа на потпишување на договори со водокорисниците. Се изврши и санирање на дефект на главниот доводен цевковод за водоснабдување и наводнување односно беше заменет воздушен вентил со профил Ф 100 со вградување на редуцир Ф 200 на 100 и нов воздушен вентил со профил Ф 200.

 


Покрај напред наведените активности, Подружница Берово ангажираше работници и за издавање на испратници за извадениот вишок н наносен материјал при регулацијата на речното корито на река Брегалница во општина Делчево.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.