АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Вработените во подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 23.01.2023 до 27.01.2023  година вршеа чистење на одводни  канали во близина на Затворот, Горно Оризари, чистење на места каде имаше таложење на бигор во Логовардскиот канал и чистење на одводен канал во близина на фабриката Пелистерка во с.Меџитлија. За наведениот период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 2200  метри.

Фотографија за време  на чистење на  одводни  канали  во близина на затворот, Горно Оризари

Picture1

 

Фотографии за време  на чистење на  одводен  канал  во близина на с.Меџитлија

Picture2Picture3

Фотографија за време  на чистењето од талог на бигор на  Логовардскиот одводен  канал во близина

Picture4

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.