АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во рамки на работата на Подружница Брегалница – Кочани во периодот од 22.01.2023 до 27.01.2023 година интезивно се работеше на чистење на вегетација и наноси од дрва.

Во Катастраска општина Оризари со машина YANMAR во  должина од 2320m се изврши чистење на вади и канали за наводнување и одводнување .

Исто така, се изврши чистење на вади лево и десно по патот за Прибачево, како и мaшинско чистење на земјени вади од вегетација и нанос со машина SUNWARD.

Чистењето ги опфати Катастарските општини Чифлик, Кучичино, Бурилчево и  Чешиново

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.