АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 30.01.2023 до 03.02.2023 година продолжија со чистење на местата каде има таложење на бигор, особено во Логовардскиот канал и одводен канал од ЗИК Пелагонија којшто се движи према с.Трн. Во тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 950 метри.

Фотографии за време на чистењето од талог на бигор на Логовардскиот одводен канал во близина на с.Егри

Picture1Picture3

 

Picture2

Фотографии за време  на чистењето на одводен канал од ЗИК Пелагонија,којшто се движи према с.Трн

Picture4Picture5

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.