АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 06.02.2023 до 10.02.2023 година вршеа чистење на одводен канал од ЗИК Пелагонија којшто се движи према с.Трн. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 400 метри.

 Фотографии за време на чистењето на одводен канал од ЗИК Пелагонија,којшто се движи према с.Трн

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.